« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

En mammas värsta mardröm

Man ska inte måla f*n på väggen men som förälder är det saker som alltid oroar. En av de saker som jag ofta tänker på är om ett barn, eller båda(!) försvinner. Alla småbarnsföräldrar vet att barn helt plötsligt kan ha gått upp i rök och i de allra flesta fall så handlar det om sekunder tills man ser dem igen. Men ibland blir det minuter ... och hjärtat stannar! Var är mina barn?!?

Därför har jag bestämt mig för att köpa en GPS klocka till mina barn. Det är som en klocka men det finns en inbyggd sändare i den så man alltid vet var de befinner sig. På bastitest24 har de jämfört flera olika modeller och där kan man hitta en som passar. 

Vill dom ha den på sig då?

Det är väl den stora frågan. Kommer barnen att ta på sig klockan om man köper den? Det finns några smarta saker med den som gör att den blir mer intressant. Det går att ringa (på vissa modeller) och även ta kort. Det gör att den blir rolig att använda och man kan visa kompisarna. 

Bonusen är att GPS-funktionen gör att jag har stenkoll på var de är hela tiden. Fast man får ju inte glömma barnens rätt till integritet heller. Så när det är dags att köpa en och sätta på deras armar så ska vi också ha ett lite samtal om vad det är och varför jag vill att de har en på sig. 

2 May 2021