« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Blir nog nya utemöbler till nästa sommar

Kan någon tala om för mig var sommaren tog vägen? Tittar jag ut nu, så är det höst! Det är kallt, blåsigt, regnigt och det ligger gula och bruna löv överallt på backen. Upptäckte även att våra trädgårdsmöbler visst står kvar ute än. Det var ingen som har orkat att ställa in dem. Frågan är hur de mår nu, efter en massa dagar av ihållande regn? Kanske man ska slänga dem och satsa på nya utemöbler till våren och sommaren istället?

Vilket material ska man välja?

Våra utemöbler som vi har nu, de är i trä. Vi har vart dåliga på att sköta om det dessutom. Så det är inte bara höstens fel att de säkert måste slängas. Funderar på att köpa nya utemöbler i ett annat material. Nåt materrial som inte kräver att man sköter om det. Ett som inte behöver underhåll så att säga.

Köpa nu eller sen?

Frågan är om man ska köpa nya utemöbler nu, på rea, det lär väl finnas då de vill sälja bort och inte lagra samt de får in nyheter nästa år. Men då är det ju det, vad för nyheter får de in? Det kanske kommer nya snygga trädgårdsmöbler i sortimentent nästa år som jag vill ha. Jag ska kolla läget lite och se vad som finns. Reorna kanske redan är slut förresten? Som sagt tiden går allt för fort, man hinner ju inte med! Snart är väl tvillingarna vuxna och jag själv en gammal tant!

 

14 Jan 2018