« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Köpa nytt till barnens rum

Något jag gillar att göra, det är att inreda i barnens rum. Det händer att jag möblerar om och gör om lite då och då. Jag har nu tänkt att köpa lite nya saker till deras rum i inredningsväg. Såg en smart förvaringslåda, som heter Bloomingville MINI‌ . Det är en låda med ett sovande moln på, så fin! Hittade denna på en webbutik på nätet. De har en massa fina saker till barnens rum. Jag har redan klickat i att köpa en massa saker där. Det är smidigt att kunna handla på nätet så.

Funderingar över inredningen senare

Som det är nu så delar tvillingarna rum. Men när de blir äldre så har de ju behov av att få varsitt rum. Då är det ny inredning som gäller. Vi har extra rum här hemma som tur är som kan göras om. Men det får bli när de är äldre. Då kanske de vill vara med och bestämma hur det ska se ut. Det är ju ok så länge de inte har allt för vild fantasi. 

Två olika individer

Även om tvillingarna är lika i mycket och även till utseende så är de ju två individer. De har olika viljor ibland. Tror det kommer märkas mer sen också ju äldre de blir. Det är lite spännade att se hur de kommer att växa upp och hur de kommer att bli när de blir äldre. Får man se om de blir lika eller helt olika. 

20 Jan 2019