« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Kul att hitta på aktiviteter tillsammans

En stor fördel med att ha tvillingar är ju att de alltid har varandra att vara med, och alltid nån att leka med. Dock tycker jag det är viktigt att få ut dem på olika aktiviteter. Ibland tillsammans, men ibland en och en. Det är viktigt att de ses som olika individer, även om det ibland känns som de är en och samma. Brukar leta efter saker att hitta på tillsammans, på nätet. Det finns ofta många bra tips!

Vad man kan hitta på tillsammans

När det gäller att hitta på saker tillsammans så varierar det vad vi gör. Ibland är vi hemma och hittar på saker tillsammans och ibland åker vi iväg. Att gå på bio är alltid trevligt, eller att gå till en lekpark om det är bra väder. Mina tvillingar gillar att gå på zoo och djurparker med så det är något vi försöker göra så ofta vi kan. 

Är vi hemma, så blir det ofta att vi bakar tillsammans, eller så pysslar vi eller om det är sommar så är vi ute, spelar boll, badminton, krocket och kubb. Vi brukar även cykla, fika, kasta frisbee med mera. Ibland åker vi och badar, ute om det är sommar, i badhus om det är kasst väder. Biblioteket brukar vi besöka med. Nån gång har vi åkt och bowlat och spelat minigolf. Det händer även att vi går på museum, Vi har också åkt iväg för att campa, bo på vandrarhem och på hotell. Både i Sverige och i andra länder.

 

9 Feb 2018