« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Längtar efter en massage

Något jag inte fått på länge, det är massage Stockholm. Tidigare så försökte jag gå på det minst två gånger per månad. Men när man har barn så hinner man inte lika bra längre. Nu har den jag gått till även flyttat, så måste hitta en ny. Jag vill gärna boka massage i Stockholm snart. Tror jag behöver det. Det är skönt för kroppen och man känner sig som ny!

Hitta ny massör

Jag hade som sagt en bra massör, innan, men de har flyttat. Så ska leta efter en ny. Såg att man kan leta salonger, massörer och annat på Timecenter.se, så det ska jag nog göra. Timecenter.se har jag ju kollat en gång innan kom jag på nu, när jag letade frisör. Där finns allt listat så att man ser vad som finns, var de finns och vad andra kunder tycker om dem. Det ger en hint om vart man ska gå.

Vill åka på spa med!

Nu när jag började fundera på massage, så kom jag ju även osökt att tänka på att åka på spa. Det är så härligt att göra och vara borta en weekend, få njuta av en massa olika behandlingar och massage och god mat, sköna sängar, bassänger, bastu, ja allt möjligt. Undrar om man kanske kan få barnvakt och ta med mannen på detta. Får kanske kolla över den möjligheten, för nu blev jag sugen på det!

19 Jul 2018