« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Minnesvärda presenter

Jag tyckte att det var jättesvårt att köpa presenter till riktigt små barn tidigare, innan de liksom har en tydlig personlighet eller förmåga att önska sig något. Man vill ju att det man köper ska komma barnet till glädje så tanken går ju direkt till leksaker (för vilket barn bryr sig om kläder?). Men leksaker till ett riktigt litet barn känns också ganska värdelöst så mitt lilla knep är att se framåt. Eftersom det lilla barnet är helnöjt med livet så länge det får vara nära sina föräldrar och får mat och ren blöja när så behövs så kan man ge bort grejer som det kan uppskatta när behoven inte längre är riktigt så basic.

En present för livet

Vissa presenter kan de bära med sig för resten av livet, om man tänker till ordentligt, och den senaste tiden har jag satsat på silversmycken till födelsedagar och dop. Man kan variera denna present massor och det är något som faktiskt funkar till alla! Köp ett litet silverhalsband med barnets stjärntecken som berlock, eller ett litet armband med en silversymbol. Man kan ge bort två kedjor om man så vill, ett kort och ett lite längre, så att barnet kan växa med sitt smycke.

Enkelt också

Det är supersmidigt att köpa silversmycken online också, så man behöver inte ens ge sig ut för att jaga presenter i butik. Sedan jag kom på denna idé har jag sparat ganska mycket av både min tid och min stress. 

16 Dec 2019