« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Sänk kostnaderna på semestern

Vi har funderat fram och tillbaka på hur vi skulle kunna sänka kostnaderna under våra semestrar framöver. Min man är ekonom och har både som sin profession och hobby, att hitta de mest ekonomiska lösningarna på saker och ting. Och det är ju bra. Han kommer med kreativa lösningar på det mesta som rör vår familj.

Vi återkommer till samma ställe

Till saken hör att de senaste åren har vi enbart återkommit till Mallorca, av lite olika skäl. Ett av skälen är att stället erbjuder just den sorts semester som vi önskar oss. Den senaste tiden har vi bott på olika hotell, men med små barn är det ganska stökigt. Vi har även hyrt lägenhet, för att kunna ha friheten att göra som vi vill, men den senaste tiden har vi bestämt oss för att köpa hus på Mallorca, så att vi är säkra på att vi får plats och möjlighet att fira den sorts semester som vi vill.

Mäklare som hjälpte oss med allt

Vi hade turen att hitta en otrolig mäklare på Lavin Estates som hjälpte oss med alla papper som intyg och godkännanden, inspektioner och inflyttningar. Och de gjorde det kostnadsfritt. Vi är så tacksamma eftersom vi inte känner till vilka papper som behövs för att genomföra ett fastighetsköp. Vi är så nöjda med vårt lilla hus, med rymligt kök och alla praktiska detaljer som behövs. Nu har vi ett andra hem som vi kan komma till, och det är så bra. Här känner barnen igen sig och har egna rum, medan vi kan slappa och komma bort från all vardag hemma. Vilken bra idé min man fick!

20 Jun 2017