« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Skapa en myshörna

sänghimmel

När tvillingarna var riktigt små, så skaffade jag sänghimmel spjälsäng och satte upp. Det var riktigt mysigt att ha detta. Men denna sänghimmel för spjälsäng har jag nu andra planer för. Barnen sover ju inte i spjälsäng längre, utan de har andra sorters sängar, barnsängar. Så klart det går att sätta upp sänghimmel där med, men funderar på att skapa en myshörna istället. Eller ja, jag har planer på att helt lekrum, med en hörna för mys där man kan läsa sagor och annat. Där passar det ju bra att hänga upp en sänghimmel tänkte jag. Det eftersom att det blir som ett litet rum, men ändå inte.

Fixa och dona

Det rum jag har tänkt göra om behöver dock lite omvårdnad innan det går att inreda och göra myshörnor. Det behöver tapetseras om samt målas om och kanske även att det behövs byta ut golv där. Jag har planen klar för mig att jag ska ta tag i detta under semestern. Den är ju snart. Nu ska vi inte bara stanna hemma, även om det är en del renovering vi måste ta tag i. Nej, vi  har allt tänkt ta med barnen ut på lite olika aktiviteter. Dock har vi ingen resrutt klar eller så, men hittade en massa bra barnaktiviteteter på nätet varav flera ligger rätt nära där vi bor.

Det ska bli enormt skönt med semester faktiskt, så att man kan fixa och dona samt även ha dagar där man bara njuter av ledigheten. 

15 Jun 2019