« Tvillingmamma

När livet ger en dubbel gåva

Skönt med bekväma mammakläder

När jag var gravid med tvillingarna så växte magen i stort sett hela tiden. Det var inte en chans att jag fick på mig mina vanliga kläder. Ett tag var det mjukisbyxor och en tjock tröja jag hade, men även de växte jag så att säga ur. Jag hittade bra mammakläder på nätet som var var. Det är ju nästan ett måste att satsa på just mammakläder när man är gravid. De är ju anpassade efter att man går runt med en stor mage. Så det var bra köp att göra tycker jag. Sedan när tvilligarna kom, så rasade jag inte direkt så snabbt jag önskade, utan jag fick ha kvar en el av mammakläderna.

Snygga amningsklänningar

När tvilligarna väl var födda, så kom nästa "problem". Jag hade inga bra kläder att amma i så att säga. Ni vet att dra upp en tröja, vanlig sådan, det är inte bekvämt och man visar ju mer än vad man vill visa så att säga! Men jag fick tips på amningsklänningar man kunde köpa. De var smart sydda så att man kunde vika ner och amma utan att visa för mycket och utan att det var obekvämt. Så dessa amningsklänningar hade jag flera av. Snygga var de med, syntes inte att det var "särskilda" klänningar så att säga.

Vanliga kläder

Nu har jag börjat kunna använda mina vanliga kläder igen, men kan sakna både amningsklänningarna och mammakläderna, de var ju ändå rätt så bekväma!

19 Dec 2018